Esteettinen sairaanhoitaja

Olen Yasmine, 35-vuotias sairaanhoitaja Valkeakoskelta. Olen esteettisiin pistoshoitoihin ja medikaaliseen ihonhoitoon jatkuvasti kouluttautuva laillistettu sairaanhoitaja sekä sertifioitu täyteainehoitaja. Työskentelen edelleen myös erikoissairaanhoidon parissa ja erityisesti minulla on kokemusta vaativien syöpähoitojen toteuttamisesta suonensisäisesti sekä pistoshoidoin. Olen perustanut yritykseni elokuussa 2022 ollessani äitiyslomalla kolmannesta lapsestani.

 Tämän hetken trendinä on tehdä pieniä toimenpiteitä ilman, että ne huomataan. Autan sinua kunnioittamaan ja korostamaan luontaisia piirteitäsi tai parantamaan ihosi kuntoa. Minulla on visuaalista silmää ja koen kädentaitoni erityiseksi vahvuudeksi näitä toimenpiteitä tehdessäni. Tulokset ovat parhaimmillaan sellaisia, ettet tarvitse enää aiempaan tapaan meikkiä. Jos jokin huomataan, niin upea ihosi ja kauas loistava itsevarmuus. Myöskään arvokkaasti vanhenemisen ei tarvitse tarkoittaa tuttujen tai parhaiden piirteiden kadottamista. Ikääntyessä erityisesti kasvojen luusto ja ihonalaisen rasvan määrä sekä sijainti muuttuu, jolloin on erittäin sallittua hillitä näitä muutoksia. Myös huulet kuivahtavat menettäen kimmoisuuttaan. Voit olla paras versio itsestäsi missä iässä tahansa.


Liikeidea esteettisten pistoshoitojen toteuttamiseen syntyi omasta kiinnostuksestani kauneuden korostamiseen maltillisin metodein eli ilman kirurginveistä. Esteettisenä sairaanhoitajana voin toteuttaa rakasta ammattiani aivan uudella tavalla. Asiakaskohtaamiset ovatkin tässä työssä parasta. On etuoikeus päästä kerta toisensa jälkeen yllättämään asiakas iloisesti. Toivottu lopputulos ja tyytyväinen asiakas on minulle sydämen asia. Esteettisellä alalla on tapahtunut valtavaa kehitystä, jonka vuoksi toimenpiteet ovat mahdollista suorittaa ilman perinteistä leikkaushoitoa ja käytettävissä on turvalliset huipputuotteet. Lisäksi, Valkeakoskella ei tarjota tällä hetkellä esteettisen sairaanhoitajan palveluita muiden toimesta. Palveluvalikoimaani kuuluu myös muutamia neulattomia hoitoja, kuten happokuorinnat. Käytössäni on medikaalisen tason ihonhoitosarja AlumierMD, jonka tuotteita myös sinulla on mahdollista ostaa vastaanottoni asiakkaana. 

Esteettiset hoidot ovat korkealuokkaista ja tuloksellista hoitoa ja ne ansaitsevat luontevan paikansa perinteisen kauneudenhoidon rinnalla. Ne voidaan kuitenkin luokitella lääketieteellisiksi toimenpiteiksi toteutustavaltaan, jonka vuoksi ne eivät ole kevyttä kauneudenhoitoa. Tämän vuoksi kannattaa käyttää harkintaa ja tehdä taustaselvitystä. Pistoshoitoja suorittaa edelleen esimerkiksi kosmetologiyrittäjät, joilla ei tulevaisuudessa ole lakien muuttuessa enää valtuuksia kyseisiä hoitoja suorittaa. Minulle on tärkeää selvittää asiakkaan terveydentila ja realistiset odotukset. Tämän vuoksi konsultaatioaika on välttämätöntä varata varsinkin uusille asiakkaille ja toki muutenkin aina ennen täysin uutta hoitotoimenpidettä.

Ala kehittyy jatkuvasti ja Suomen lisäksi pyrin seuraamaan uusia tuulia ulkomailta saakka, osallistumalla seminaareihin ja lukemalla tutkimustietoa, jotta pystyn tarjoamaan parasta mahdollista palvelua. Myös ihmisten asenteet ovat muuttumassa. Upeaa ihoa ja eloisaa ulkonäköä on lupa esitellä, aivan kuin kampaajan loihtimaa hiustakin. Ihmisillä on kuitenkin vielä omat ennakkoluulonsa ja osaltaan vääristynyttä tietoa tältä erikoisalalta ja näistä hoitomuodoista. Visionani on lisätä positiivista tietoa ja tuloksia pistoshoidoista, jolloin sen saatavuus parantuu ja hoidot hyväksytään. Yllättävän moni asiakas pitää edelleen salassa esteettisen sairaanhoitajan vastaanotolla käynnin.

Ammattini puolesta minulle on tuttua tunnistaa, ennaltaehkäistä ja hoitaa moniakin eri komplikaatioita. Turvallisuus ja aseptiikka on minulle työssäni tärkeintä. Kouluttaudun jatkuvasti ja lisään sitä kautta uusia injektiohoitoja palveluihini. Olen päässyt ja pääsen edelleen kouluttautumaan oman kokemukseni mukaan Suomen parhaimmiston parissa, joita ovat mm. Nordic Med Academy, Facelab Clinic, Ilomedin Essi Luhta sekä BB Esthetics. Kouluttaudun myös suoraan eri lääkeyhtiöiden, kuten IBSA Nordicin alaisuudessa ja käytän paljon aikaa seuraten kansainvälisiä webinaareja. Sertifikaattini on aina nähtävillä klinikan seinällä.

Palveluihini kuuluu täyteainehoitojen lisäksi ihoa syväkosteuttavat hyaluronihappohoidot eli biorevitalisaatio sekä suosittu Profhilo-hoito. Myös mesoterapiahoidot eli niin sanotut injektoitavat ihobuusterit ovat oma intohimoni, koska hoito soveltuu kaikille ikään katsomatta (asiakkaan on kuitenkin oltava täysi-ikäinen). Myös turvalliset mesolankahoidot kuuluvat palveluihini. Botuliinihoitoja tai väkälankahoitoja en suorita tällä hetkellä ollenkaan. Minun käsissäni injektiohoidoilla haetaan aina luonnollista lopputulosta. Kerron asiakkaalle rehellisesti, mikäli en pysty tai koe tarpeelliseksi toteuttaa hänen toiveitaan. Luethan siis lisää pistoshoidoista.

Tuethan siis paikallista yrittäjää (#ostakoskista). Lisäksi varmista aina, että pistoshoitoja tekevä yrittäjä on laillistettu sairaanhoitaja, jolla on voimassa oleva potilasvakuutus. Vastaanottoni toimii Valkeakosken keskustassa. Toimitilat ovat terveystarkastajan hyväksymät. Olet lämpimästi tervetullut konsultaatioon, jossa voimme rauhassa luoda hoitosuunnitelmasi. Varaa oma aikasi ajanvarauskalenterista.


Huomioithan, että vastaanoton toiminta jää toukokuun 2024 jälkeen määrittelemättömälle tauolle. Varaathan aikasi pian haluamaasi hoitoon! Asiakkaiden kysynnän perusteella teen pistospäiviä aikaisintaan syksyllä 2024.

Yritykseni arvot

Ammattimaisuus, eettisyys, turvallisuus, luotettavuus ja saatavuus.

"Kauneutta on olla sinut itsensä kanssa. Haluan olla apunasi, mikäli olet vielä matkalla etsimässä tyytyväisyyttä itseesi. Suunnitellaan juuri sinun ihanteiden ja budjetin mukainen hoitokokonaisuus." Yrittäjä, Yasmine.